dijous, 14 de maig del 2015

CONCENTRACIÓ PER DEFENSAR L'ESCOLA EN CATALÀ
Els treballadors de l'escola Pia Santa Anna de Mataró han signat un manifest aquest dimecres  després que el TSJC hagi notificat al centre que haurà de fer un 25% de les classes en castellà a dues aules perquè així ho ha sol·licitat judicialment una família. El text és el següent:

"Els treballadors i treballadores sotasignants, de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró, volem manifestar la nostra indignació per la resolució judicial que obliga la nostra escola a impartir en llengua castellana un 25% de les classes en dues aules de primària.

Nosaltres creiem plenament que el model d'immersió lingüística que s'està duent a terme i que ha costat tants anys d'assolir és completament vàlid i està reconegut internacionalment com a bon model. La nostra escola sempre s'ha declarat catalana i creiem que els alumnes quan s'hi inscriuen així ho saben.

També fem arribar el nostre suport a David Gallemí, company de la casa i que en aquests moments exerceix de director gerent a l'escola: sabem que la seva situació no és gens fàcil.
Així mateix volem agrair tot el suport que estem rebent dels veïns de la ciutat, de diverses entitats i dels companys i companyes de l'ensenyament públic, ja que tots, tots, SOM ESCOLA".

Centenars de persones s'han manifestat aquest vespre a Mataró contra la sentència.

* Llegir l'article en línea: ara.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada