dimecres, 15 de gener del 2014

NOTÍCIA A M1tv: L'ANY VINENT L'ESCOLA JOAN COROMINES RECUPERARÀ LA SEGONA LÍNIA DE P3




L'any vinent l'Escola Joan Coromines recuperarà la segona línia de P3. El Departament d'Ensenyament NO ho confirma oficialment però diverses fonts ja ho donen per fet. Es recuperaria doncs la segona línia de P3 eliminada el curs passat però l'any que ve el curs de P4 continuarà amb una sola línia. En tot cas, aquest augment només es produiria el 2014 i retornaria a una sola línia per cursos propers degut a la davallada demogràfica de la ciutat.

Des d'AFANYAT, l'associació sorgida arran de la polèmica de l'any passat i en defensa de més places d'escola pública al centre de la ciutat estan satisfets parcialment. Ivan San Antonio, AFANYA'T: "... valoració és positiva a mitges, perquè ens estan donant la raó pels arguments esgrimits aquestes temps (demanda oferta centre), però encara és un nyap fins que no s'obri la línia corresponent a P4. " ... Contents però s'hauria d'obrir la línia de P4.

D'altra banda, el ple del mes de gener ha servit per aprovar la cessió de l'espai Lepanto Churruca a la Generalitat. Tot i que no hi ha partida pressupostada per part de la Generalitat per la seva construcció continuen els passos endavant per que la nova Angeleta Ferrer al centre de la ciutat sigui una realitat quan abans millor.

Font:  Informatiu, notícies M1tv 14/01/2014
Veure en línia: http://m1tv.xiptv.cat/municipi/mataro/24-hores-maresme-noticies/capitol/l-any-vinent-l-escola-joan-coromines-recuperara-la-segona-linia-de-p3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada