dilluns, 4 de novembre del 2013

RECULL DE PREMSA: NOU ACORD UNÀNIME PER REOBRIR LA 2a LÍNIA DEL COROMINES


Convergència i Unió vota a favor de la resolució que insta al govern de la Generalitat a complir la proposta aprovada el mes de maig

 El Parlament de Catalunya va tornar a aprovar per unanimitat que l’escola Joan Coromines mantingui la segona línia de P3 oberta. Dijous passat, dia 31, i amb els vots de tots els diputats, inclosos els de CiU, es va aprovar una proposta de resolució d’Iniciativa en la que s’instava al departament d’Ensenyament a “donar compliment i aplicar, de forma immediata, la resolució aprovada de forma unànime per la comissió d’ensenyament del passat 16 de maig”, quan es va demanar “mantenir les dues línies de P3 a l’escola Joan Coromines de Mataró d’acord amb els resultats del procés de preinscripció al centre educatiu i al conjunt de la ciutat de Mataró”.

 Es dóna la paradoxa que el partit del govern ja va aprovar la resolució al mes de maig, però la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va anunciar dies després que no reobriria la línia per motius tècnics i que la primera votació estava condicionada al anàlisi del procés de preinscripcions de l’escola. Ara, CiU torna a votar a favor d’una proposta de resolució que insta a complir la proposta del mes de maig. La mateixa que Rigau es va negar a tirar endavant.

 A la proposta d’Iniciativa també hi havia un segon punt el que es demanava que el Parlament “rebutgés” el fet que el govern hagués manifestat públicament que no compliria la resolució del parlament malgrat l’àmplia majoria amb la que es va aprovar, proposta en la que CiU va votar en contra.

 Article de Salva Fernández. Llegir en línia a capgros.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada