divendres, 4 d’octubre del 2013

AFANYA'T AMB EL SÍNDIC DE GREUGES: QUÈ MÉS PODEM FER?

Carta  d'AFANYA'T dirigida al Síndic de Greuges de Catalunya, concretament  a la Maria Jesús Larios Paterna, Adjunta per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents.



Benvolguda Maria Jesus Larios Paterna

Fa quasi 5 mesos vaig enviar-vos una queixa (Q-03680/2013) pel fet que el Departament d'Ensenyament va eliminar una línia de P3 a l'escola pública Joan Coromines de Mataró i va provocar, conjuntament amb altres decisions i altres factors, que unes 60 famílies haguessin d'escolaritzar els seus fills de 3 anys a escoles públiques de més d'1 km o a les concertades.

Fa un parell de mesos vaig rebre un escrit vostre que l'administració afectada no us va enviar cap informe ni cap documentació dins del termini de temps legal.

El Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat demanar la reobertura d'aquesta línia de P3 al Coromines. L'alcalde de Mataró amb tots els partits de l'oposició van demanar que reobrissin aquesta línia de P3. Molts pares vam fer recurs d'alçada als Serveis Territorials d'Ensenyament al Maresme i Vallès Oriental, que alguns d'ells no han estat contestats en el termini de 3 mesos.

El resultat és que unes 40-50 famílies han de recórrer més d'1 km per anar a una escola pública a Mataró i el Departament d'Ensenyament no fa cas al Parlament, a l'Ajuntament de Mataró, al Síndic de Greuges, ni als ciutadans de Mataró.

Què més podem fer?

Moltes gràcies per la seva atenció,

Cordialment,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada