dijous, 1 d’agost del 2013

AFANYA'T ORGANITZA UNA XERRADA TITULADA EDUCACIÓ, FAMÍLIA I CIUTAT AMB ELS ACTIVISTES ARCADI OLIVERES I ESTHER VIVASEl passat dimarts 30 de juliol l'Associació AFANYA'T vam organitzar una xerrada titulada Educació, família i ciutat. Els ponents van ser l'Anna Mataró com a representant  de l'Associació que ens va fer una petita introducció sobre la situació actual a Mataró i va donar pas a les intervencions de l'activista Esther Vivas i l'Arcadi Oliveres impulsor del Procés Constituent. Acabada la xerrada es va obrir un torn de precs i preguntes en el qual, van participar diversos assistents.

Agraïr especialment a l'Arcadi Oliveras i l'Esther Vivas per fer-nos costat i compartir el seu  temps i el seu  coneixement de forma totalment desinteressada  i també moltes  gràcies   a tots els qui vau estar presents, que éreu molts!!!

Afanya't tenim enregistrat tot l'acte i properament el compartirem amb tots vosaltres, va ser  una xerrada molt interessant i ens va donar molta força per continuar lluitant.

Per una escola Pública de Qualitat a Mataró i arreu! Salut i Força AFANYA'T!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada