dimecres, 31 de juliol del 2013

CARTA ENTREGADA AL REGIDOR D'ENSENYAMENT PERE GALBANY




El passat  dimarts 30 de juliol alguns membres de l'Associació  AFANYA'T  es van reunir amb el regidor d'Ensenyament de la ciutat de Mataró el Sr. Pere Galbany per parlar  de diversos temes relacionats  amb la situació actual del procés de matriculació i l'obertura de la segona línia de l'escola Joan Coromines.
Al Regidor d'Ensenyament se li va fer entrega de la carta que podeu llegir a continuació.



Adela Genis, Alba Chacón i Carol Bañón amb el suport de l’Associació AFANYAT,

EXPOSEN
Que degut a l’eliminació de la segona línia de P3 de l’Escola Joan Coromines no hem matriculat a cap escola els nostres fills de 3 anys.
Que el Parlament de Catalunya i l’Ajuntament de Mataró, de manera unànime, van instar a la Consellera d’Ensenyament la reobertura de la segona línia de P3 de l'escola Joan Coromines.
Que les necessitats i voluntats dels ciutadans de Mataró Centre-L’havana-l’Escorxador coincideixen en la reobertura de la segona línia de P3 del Coromines.
Que la Consellera d’Ensenyament no ha reobert aquesta segona línia de P3 del Coromines.
Que l’Escola pública Joan Coromines disposa de la infraestructura per acollir una segona línia de P3.

DEMANEN
Que la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament de Mataró gestioni l’ús de l’aula buida que ha quedat a l’Escola pública Coromines per oferir una línia complementària de P3 per tal d’acollir aquests nens no matriculats i altres que ho desitgin.
Que la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament de Mataró es faci càrrec de les despeses de la contractació del professor/professora per aquesta línia complementària de P3 i les despeses que sorgeixin comparables a les de qualsevol línia pública de P3.

ES COMPROMETEN
A trobar com a mínim 7-13 nens de P3 que vulguin ser escolaritzats amb aquestes condicions generals, que sumats als 27 actualment matriculats serien 18-20 nens per aula.
A col·laborar amb tots els estaments per tal que aquesta línia complementària de P3 sigui viable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada