dilluns, 15 de juliol del 2013

EL PROCÉS CONSTITUENT AMB LA LLUITA D'AFANYA'T

La política ha d'estar al servei dels ciutadans, de no ser així quin sentit té?
Afanya't vam anar a explicar el problema que tenim a Mataró centre amb l'escolarització dels nostres fills a una de les persones que encapçalen el procés constituent, l'Esther Vivas ens va atendre molt amablement i, després d'estar més d'una hora amb nosaltres, ens va dir que exposaria el nostre problema per veure què podien fer.
Pocs dies després ens va trucar i ens va dir que la Teresa Forcades vindria el proper 22 de juliol a Mataró per donar-nos suport en la roda de premsa que farem per donar a conèixer l'associació.
A banda, el dia 30 de juliol, el dia després de les Santes, volem fer una festa de presentació de la Associació per a tota la gent de Mataró; sobretot per aquelles famílies de barri centre que ens vulguin conèixer més de prop. A aquesta festa vindran l'Esther Vivas i l'Arcadi Oliveres a explicar la importància d'escoltar als ciutadans alhora de fer polítiques socials; a fer arribar als assistents la importància de fer polítiques coherents amb les necessitats dels ciutadans. Des d'Afanyat volem agrair l'esforç que fan per donar-nos suport públic en aquests actes de l'associació.





En els propers dies ens posarem en contacte amb Convergència i Unió, responsables principals de la situació escolar al centre de la ciutat, en concret demanarem parlar amb el Sr. Joan Mora, l'alcalde de la nostra ciutat. Esperem que ens atengui amb tanta amabilitat i rapidesa com ho va fer aquesta gent i que ens doni solucions reals al problema que tenim els ciutadans de Mataró.


Aprofitem per agrair a totes aquelles persones que des de el seu càrrec polític o tècnic ens han donat o ens estan donant suport, tots ells, queden convidats als actes de l'Associació Afanya't.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada