divendres, 25 de desembre del 2015

XERRADA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ DE MATARÓ

Benvolgudes famílies,

El proper curs escolar 2016-17,  a Mataró, per raons demogràfiques,  hi haurà més alumnes d’ESO i menys nens i nenes de P-3. 

En els darrers anys de crisis,  les decisions del Departament d’Ensenyament han fet que moltes aules estiguin per sobre dels 25 alumnes a P-3 i a ESO. Ara ens diuen que caldrà tancar 4 o 5 grups.

Això, no és nou, fa temps que es coneix!!! I fa temps que des de la comunitat educativa  es proposa aprofitar aquesta reducció d’alumnes a P-3 per  disminuir el nombre de nens i nenes per aula, o sigui,  conservar TOTS els grups actuals de P-3  i aprofitar per  baixar les ràtios i, per tant, millorar l’atenció dels alumnes a l’aula.

En relació als grups d’ESO, ara caldrà crear-ne 4 o 5. Tot i que fa anys que ho sabem, ens proposen enquibir-los de qualsevol manera en escoles, aparentment amb “nous projectes educatius”. No ho veiem clar!! No volem massificar encara més la ESO. S’ha de crear un nou institut a la ciutat i crear els espais i els projectes pedagògics adequats per els alumnes.

Ja som a desembre i hi ha massa dubtes. En agradaria parlar de tot això amb vosaltres.

Us proposem trobar-nos i parlar-ne a fons.

Reserveu-vos el proper  21 de gener de 2016  a les 19h                                           

                      Lloc: Al gimnàs de l'Escola Montserrat Solà 

                                          Que tingueu un Bon Nadal!!!

Plataforma en defensa de l'Educació de Mataró
Ronda O'Donnell, 94 2n
08302 Mataró
Esmandies Casal de Barri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada