divendres, 16 de gener del 2015

RECULL DE PREMSA: ICV CONSIDERA QUE EL GOVERN "NO DEFENSA ELS INTERESSOS EDUCATIUS" DE MATARÓ

ICV-EUiA considera que el govern municipal "no defensa els interessos educatius" de Mataró. En una roda de premsa la setmana passada, la regidora Conxita Calvo es va mostrar especialment dura amb l'executiu local per la seva tasca en aquest àmbit. "Els Serveis Territorials d'Ensenyament fan i desfan a Mataró com els plau", va assegurar l'exregidora d'Educació amb el govern tripartit.

Els ecosocialistes estan especialment molestos perquè, segons ells, el govern no ha complert amb el document 'Criteris de Planificació Escolar a Mataró 2013-2020', fruit d'un ampli procés participatiu on hi van prendre part els diferents organismes vinculats a l'educació mataronina. En aquest document, s'establia com actuar davant la reducció de població escolar de P-3 prevista i l'augment d'alumnes en els cursos d'ESO.

"El regidor Pere Galbany, incomplint els acords, ens anuncia que es retallaran dos grups de P-3 a la nostra ciutat, mostrant-nos que aquell desplegament participatiu era una farsa", va dir Calvo. La regidora d'ICV també va exigir al consistori que defensi davant la Generalitat una ràtio màxima de 25 alumnes per grup a P-3 i de 30 alumnes per grup a l’ESO. En el ple de gener, Calvo va assegurar que a Mataró "no li calia regidor d'Ensenyament" si tot s'acabava decidint des de Serveis Territorials.

Font: Capgros.com 12/01/2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada