dijous, 26 de setembre del 2013

ASSEMBLEA GROGA: COMUNICAT DE SUPORT A LA VAGA INDEFINIDA A LES ILLES



Des de l'Assemblea Groga del Maresme, volem expressar la nostra solidaritat amb el col·lectiu docent que, de manera ferma decidida, treballa per fer front a les mesures imposades pel govern de Bauzà.

Considerem molt encertada la vaga indefinida en el sector educatiu liderada l’Assemblea de Docents, que demostra valentia i coratge. És un clar exemple de la lluita pels drets socials que s’inicia des de les pròpies bases.

Davant del model del govern del Partit Popular, que retalla en professorat, imposa el trilingüisme i la falsa elecció de llengua a costa de minoritzar el català, i amb el qual es prohibeixen llaços i s’expedienta docents, la resposta de la comunitat educativa ha estat un clar exemple d’organització i pràctiques efectives i compromeses, com són la de la convocatòria d’una vaga indefinida.

Les polítiques del govern de Bauzà a les Illes no disten gaire de les del PP al País Valencià ni de les de CiU al Principat: retallades laborals, precarització, privatitzacions, implantació d’un model de gestió privada en els centres públics, augment de taxes i externalització de serveis. En definitiva, la pèrdua deliberada per part dels governs conservadors del dret universal a l’educació, des de l’escoleta a la universitat.

Els propis treballadors han obert un compte corrent per tal de consolidar una caixa de resistència per a poder sufragar totes aquelles necessitats bàsiques que, per la seva lluita, la defensa de la llengua, la cultura i l’educació del país els costarà assumir pels descomptes de sou mentre duri tota aquesta injustícia i genocidi del Partit Popular. Podeu seguir més informació i contrastar les dades bancàries al seu web oficial (http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/) Animem a que la gent que
pugui, participi d’aquesta iniciativa i, sobretot, pensant en què en un futur potser no massa llunyà, serà aquí on haurem de donar un cop de puny a la taula i emprendre el mateix camí.



Les dades per a poder fer ingressos a l’esmentada caixa són les
següents:
CAIXA DE RESISTÈNCIA
2056-0009-74-4102003418
Caixa Colonya
(a nom de l'Obra Cultural Balear)
per ingressos des de l'estranger:
ES54 2056-0009-74-4102003418 (IBAN)
swift/BIC: CECAESMM056

ÀNIMS BALEARS!
ASSEMBLEA GROGA DEL MARESME
PLATAFORMA EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS AL MARESME



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada