dimarts, 17 de setembre del 2013

AFANYA'T I EL DIRECTOR DE SSTT EN UNA ENTREVISTA AL PROGRAMA EDUCACIÓ AL DIA DE MATARÓ RÀDIO

  
Ahir en el programa educatiu de Mataró Ràdio  Educació al dia que dirigeix el MEM (Moviment Educatiu del Maresme) van entrevistar el regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Mataró Sr. Pere Galbany i el director del Serveis Territorials Maresme Vallès Oriental  el Sr. Josep Vicent Garcia Caurin.
Afanya't vam participar al programa amb una pregunta molt concreta dirigida al director de SSTT.
 
Quan les dades de preinscripció van rebatre la seva previsió de descens demogràfic com a principal motiu per a tancar una línia de P3 del Joan Coromines, inexplicablement  fins i tot després de l’accident de l’Angeleta Ferrer que ja suposava la pèrdua de 25 places entre rondes i després de que el Parlament aproves per unanimitat una resolució contrària al tancament,  vostè va al·legar raons de cohesió social per a seguir justificant-lo.

Després de veure com la majoria dels preinscrits en públiques entre rondes han acabat matriculats a concertades on hi ha 29 nanos per grup, en d’altres municipis o no matriculats contràriament a la seva voluntat i que segueixen quedant places a públiques  fora rondes, és a dir no s’ha assolit l’objectiu pel qual s’ha fet tan mal a tantes famílies, quan pensa reobrir el P3 del Coromines? Quan pensa dimitir?
 
Podeu escoltar el programa sencer, o  descarregar en el següent enllaç:
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada