dimarts, 2 de juliol del 2013

RODA DE PREMSA FAMÍLIES AFECTADES



Un grup de famílies que s’han quedat sense plaça a l’escola Joan Coromines amenacen al Departament d’Ensenyament en no escolaritzaran els seus fills sinó es reobre la segona línia. D’aquesta manera les famílies fan pressió perquè Serveis Territorials faci marxa enrere. Els afectats acusen de poc imparcial i de poc objectives a les persones que han apostat pel tancament de la segona línia. També rebutgen la decisió que s’ha pres i lamenten que la conselleria desobeeixi una voluntat de l’Ajuntament de Mataró i del Parlament.
Els afectats asseguren que aquest és un atemptat contra l’escola pública i denuncien que Serveis Territorials ha autoritzat un augment de la ràtio a l’escola concertada enlloc de mantenir la segona línia pública a l’escola Joan Coromines. Per tot plegat, les famílies portaran el cas al Síndic de Greuges.

Davant d’aquesta situació les famílies lamenten que la planificació de Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme obligui a una cinquantena de famílies a desplaçar-se més de 2 quilometres per a portar nens de 3 anys a l’escola.

*Font: www.m1tv.xiptv.cat  04/06/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada